Technodenta

Loading

  • 0

    Няма продукти в количката.

Technodenta»Новини
  • юли, вт, 2018

Автоклави

Най-основните технологии на стерилизация са:

  • с пара (автоклав)
  • с горещ въздух (стерилизатори)
  • със спиртни пари
  • с течност – дезинфектант (химиоклав)
  • други – микровълни и др.
Read More

Интраорални камери

Интраоралните камери все още не се срещат във всеки зъболекарски кабинет в България. В по-развитите страни те са задължително условие за да може да се документира и доказва извършената дейност. Освен това интраоралните камери създават много добър търговски успех сред пациентите и представят работата на доктора в нова светлина.

Read More
  • юли, вт, 2018

Дентални юнити

Стоматологичният стол (юнит) е най-важната част от всеки зъболекарски кабинет. Сам по себе си той не може да подобри лекарската практика, но може значително да я облекчи. Не трябва да се забравя, че пациентите се впечатляват най-вече от неговият вид, удобство и състояние.

Read More

Сервиз

Дългогодишният опит на фирмата позволява предлагането на много широка гама качествени сервизни услуги, създавайки улеснение и сигурност за денталните лекари работещи с машини, оборудване и консумативи закупени от Технодента ЕООД.

Наред със сервизната дейност фирмата предлага и резевни части за широка гама дентални апарати.

Технодента ЕООД предлага на своите клиенти гаранционен и извънгаранционен сервиз на дентална техника, апаратура, оборудване и периферия.

Фирмата извършва бърз, качествен и професионален ремонт и поддръжка на всички видове турбини и наконечници и дентална техника.

Обект на сервизно обслужване е и помощна медицинска техника.

Отризиран сервиз за автоклави с марка Runyes.

Автоклав Runyes – инструкции за експлоатация

ВНИМАНИЕ:

АВТОКЛАВЪТ РАБОТИ САМО С ДЕСТИЛИРАНА ВОДА, АКО ИЗПОЛЗВАТЕ КАКВАТО И ДА Е ДРУГА ВОДА – ЧЕШМЯНА, ИЗВОРНА ИЛИ МИНЕРАЛНА, ЩЕ ПОВРЕДИТЕ АПАРАТА И ЩЕ ИЗГУБИТЕ ГАРАНЦИЯТА.

ОТРАБОТЕНАТА (МРЪСНАТА) ВОДА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯ. НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ПОВТОРНО!

Инструкциите  за експлоатация изтеглете от  ТУК